Amber Verspaget kritisch: "Dit kunnen we echt niet accepteren"

Amber Verspaget in het shirt van Feyenoord
Amber Verspaget in het shirt van Feyenoord Foto: © Orange Pictures

Feyenoord verloor afgelopen weekend met 1-0 op bezoek bij SC Heerenveen. Het zorgt voor grote teleurstelling bij Amber Verspaget, verdedigster van de Rotterdammers.

"Ik sta hier met een hartstikke teleurstellend gevoel. We kwamen hierheen om de drie punten mee naar Rotterdam te nemen. Dat is helaas allesbehalve gelukt. Hartstikke teleurgesteld", omschrijft ze haar gevoel voor de camera van het clubkanaal. "We benutten de ruimtes niet goed genoeg, we hanteerden te snel de lange bal, we voetballen niet. Daardoor creëren we weinig kansen. Het is moeilijk scoren als je geen kansen creëert natuurlijk", noemt Verspaget de punten waarop het mis ging bij Feyenoord.

Ze vervolgt: "In de rust werd meegegeven dat dat beter moet. De ruimte lag er. In de tweede helft hebben we wat beter de ruimtes benut, er zat ook iets meer energie in. Dan valt 'ie niet en krijg je 'm wel tegen. In de tweede helft hebben we wel iets meer energie geleverd. Voetballend kwamen we er iets beter uit, maar het is gewoon niet goed genoeg", aldus Verspaget. "We moeten gewoon feller zijn. Kritisch op onszelf zijn. Eigenlijk moeten we hier met drie punten weggaan en kunnen we dit echt niet accepteren. Met alle respect voor SC Heerenveen", is ze duidelijk.

Met Feyenoord gaat de verdedigster komend weekend op bezoek bij PSV. "Als wij ons niveau halen zijn we gelijkwaardig aan PSV. Het is een mooi affiche, in het stadion, met veel publiek. We kunnen onze rug rechten en laten zien wie we zijn", besluit Verspaget.

Nederland - Argentinië

Nederland wint voor 100x (!) je inzet!

Nederland is door naar de kwartfinale! En onze mannen moeten het nu opnemen tegen Argentinië. Als nieuwe speler krijg jij bij BetCity nu 100 keer je inzet (!!) als Oranje wint van Argentinië! Schrijf je hier in en claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
8/12
ADO Den Haag V
19:30
Feyenoord V
vr
9/12
PEC Zwolle V
18:00
VV Alkmaar W
vr
9/12
SC Heerenveen V
18:00
Excelsior Rotterdam W
vr
9/12
Telstar W
18:00
PSV V
zo
11/12
FC Twente V
16:45
Fortuna Sittard W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 9 39 27
2 Ajax V 9 29 24
3 Fortuna Sittard W 9 16 19
4 ADO Den Haag V 9 12 16
5 PSV V 9 6 16
6 Feyenoord V 9 -2 13
7 PEC Zwolle V 8 -14 8
Bekijk de hele stand