Alex Scholte blijkt geen fan van Songfestival: "Alsjeblieft..."

Alex Scholte
Alex Scholte Foto: © Pro Shots

Alex Scholte gaat zaterdagavond niet voor de buis zitten om het Songfestival te kijken, zo maakt de ADO Den Haag-coach duidelijk in gesprek met ESPN. De trainer geeft vrij weinig om het Songfestival.

"Effe zonder dollen jongens... Je probeert me wat uit te lokken. Jij denkt dat ik mij druk ga maken om een blauwe Pino die niet mee mag doen?", doelt Scholte op de schorsing van de Nederlande inzending Joost Klein. "Alsjeblieft... Ieder heeft z'n dingen die hij of zij leuk vindt en waar ze van genieten. Dat Songfestival is niks nie voor mij", is hij duidelijk.

"Ik vind het echt vervelend voor de mensen die daar veel plezier aan beleven dat die pik niet mee mag doen. Maar als 'ie iemand een tik heeft gegeven of iets heeft gedaan wat niet mag, dan word je geschorst", zo klinkt het. "Dat is hier ook. Op het moment dat je een doorgebroken speelster neerlegt, krijg je een rode kaart. Dan mag je de volgende wedstrijd ook niet meedoen."

"Het is net een voetbalwedstrijd, alleen hij kan een beetje beter zingen en die meiden kunnen een beetje beter voetballen. Ik hou wat meer van die meiden en andere mensen kijken liever naar het Songfestival. Ik ga vanavond denk ik gewoon een boek lezen", verklapt Scholte zijn avondplannen.

Lees meer:
0 reacties