Ajax-transfers op komst? "Als ik zie waar wij toe in staat zijn..."

Het elftal van Ajax voor de wedstrijd tegen Bayern München
Het elftal van Ajax voor de wedstrijd tegen Bayern München Foto: © Pro Shots

In de winterse transferwindow van 2023 verkocht Ajax Victoria Pelova aan Arsenal. Deze winter hoeven fans van de Amsterdammers niet al teveel te verwachten, zo vertelt Daphne Koster voor de camera's van Ajax TV.

"Vorig jaar en nu, dat is echt alweer een wezenlijk verschil. Vorig jaar waren wij uitgeschakeld in de Champions League. We hadden wel een hele mooie ervaring met Arsenal", blikt de manager vrouwenvoetbal terug. Koster is tevreden met de huidige selectie. "Als ik naar dit team kijk. Ik ben oprecht trots. Ik denk dat dat ook de kracht is, dat het echt een team is."

"Dat die meiden ook voelen dat de sleutel bij hen ligt. Als zij zich blijven focussen op het nu en in het nu leven, dan zijn ze tot iets moois in staat. Alleen het moet wel over het nu gaan en het samen doen", geeft Koster aan. Of de fans kunnen hopen op een rustige transferwindow? "Niet alleen voor de fans. Ik heb echt het volste vertrouwen in deze groep."

"Als ik zie waar wij toe in staat zijn... Dat is echt genieten, dat is het mooiste wat het is. Als je dat kunt creëren met elkaar, zo'n omgeving, als die speelsters dat kunnen laten zien, dat maakt mij trots. Dan zijn we goed bezig met elkaar", besluit de voormalig voetbalster.

Lees meer:
0 reacties