Ajax krijgt laatste kans op prijs: "Dat wil je uiteindelijk belonen"

Nadine Noordam en Tessa Wullaert met de TOTO KNVB Beker
Nadine Noordam en Tessa Wullaert met de TOTO KNVB Beker Foto: © Pro Shots

Ajax krijgt komende maandag de laatste kans op een prijs dit seizoen. De Amsterdammers zagen de titel op de laatste speeldag naar FC Twente gaan en werden eerder deze week uitgeschakeld in de halve finale van de Eredivisie Cup.

De finale van de TOTO KNVB Beker is dus de laatste kans op iets tastbaars, zo weet ook Nadine Noordam. "We willen uiteindelijk wel met die prijs staan, zeker. We zijn heel erg gebrand om er maandag te staan. We hebben zoveel mooie ervaringen op mogen doen dit seizoen. Dat wil je uiteindelijk ook belonen. Daar gaan we maandag alles aan doen", benadrukt de Ajax-middenveldster tegenover Vrouwenvoetbalnieuws.nl.

Ajax imponeerde eerder dit seizoen in de UEFA Women's Champions League. Noordam denkt dat die ervaring op het Europese podium kan helpen. "Zeker. Ik denk dat we in vooral de Champions League-periode veel supporters op de tribune hebben gehad, veel druk hebben ervaren. Die wedstrijden nemen we alleen maar mee in de toekomst, dus ook nu", zegt de nummer 10 van de Amsterdammers.

Lees meer:
0 reacties