Samenvatting: Ajax heeft vizier niet op scherp, Telstar pakt punt

Telstar heeft zondag knap een punt gepakt op bezoek bij Ajax. De Amsterdammers hadden het vizier absoluut niet op scherp staan en de ploeg uit Velsen-Zuid knokte zich uiteindelijk naar 0-0.

Op Sportcomplex De Toekomst was Ajax absoluut de sterkere partij. De ploeg van coach Suzanne Bakker had het overwicht en kwam tot kansen, maar wist deze niet af te ronden. Topschutter Romée Leuchter had haar dag niet en miste enkele mogelijkheden. In de achterste linie was Ajax af en toe slordig, waardoor ook Telstar kansen kreeg.

Gescoord werd er niet. In de tweede helft leek Ajax wel op 1-0 te komen, maar de treffer werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de slotfase was het vooral tegenhouden voor Telstar. De Witte Leeuwinnen hielden achterin stand en wisten zo een punt uit het vuur te slepen.

Opstelling Ajax: Van Eijk, Noordam, De Sanders, Spitse, Keijzer (78' Tolhoek), Yohannes, Van Gool (66' Noordman), Sabajo (46' Kardinaal), Grant, Leuchter, T. Hoekstra (66' Keukelaar)

Opstelling Telstar: Steen, Ridder, Remijnse, Hermans, Donker, Kira, Van der Vlist (88' Meijerink), Gomez, Nottet (46' Van Belen), Lagcher (90+' Miedema), Vis (80' Berrevoets)

Lees meer:
0 reacties