Ajax frustreert NEC-trainer: "Hun verzoek wordt wel gehonoreerd"

Rogier Meijer
Rogier Meijer Foto: © BSR Agency

NEC-trainer Rogier Meijer is niet blij met de beslissing van de KNVB om de uitwedstrijd bij FC Volendam op vrijdag te laten staan. Hierbij haalt hij een verzoek van Ajax als voorbeeld aan. Dat vertelde de trainer tegenover Voetbal International.

NEC won dinsdagavond na een verlenging met 1-2 bij SC Cambuur in de halve finale van de KNVB Beker. De Nijmegenaren hebben daarom het verzoek gedaan om de wedstrijd bij FC Volendam te verzetten, vertelt de trainer. "We hebben geprobeerd om de wedstrijd naar zaterdag te verplaatsen." Dit verzoek werd echter niet gehonoreerd door de KNVB.

Ajax viert de overwinning in de Champions League in de Johan Cruijff ArenA
Champions League-avontuur Ajax zorgt voor verplaatsing mannenduel Lees ook

Wel zag Meijer dat een ander verzoek wel werd geaccepteerd door de voetbalbond. "Vandaag zagen we dat Ajax-Excelsior is verplaatst vanwege het vrouwenvoetbal. Dat wordt wél gehonoreerd. Wij spelen hier een verlenging en moeten vrijdag weer spelen. Dat vind ik eigenlijk van de zotte. En toch gaan we het doen. We overnachten in Leeuwarden, rijden woensdag terug en gaan ons voorbereiden op Volendam", besluit de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties