ADO-trainer Sjaak Polak stapt tijdelijk in bij Haagse derdeklasser

Sjaak Polak
Sjaak Polak Foto: © Orange Pictures

Sjaak Polak stapt tijdelijk in bij derdeklasser Laakkwartier. De trainer van ADO Den Haag, waar hij deze zomer vertrekt, gaat de technische staf van de club versterken tijdens de nacompetitie.

HVV Laakkwartier kwam via clubicoon Bram Poons bij Polak uit. "Bram is de oom van Sjaak. Het lijntje was dus snel gelegd. Uiteindelijk zijn wij met z’n drieën een hapje gaan eten en heb ik de bedoeling uitgelegd", vertelt voorzitter Ron Jansen aan het Algemeen Dagblad. "De reactie van Sjaak was treffend. Hij zei: ‘Als ome Bram en jij wat vragen, dan kan ik niet weigeren. Ik ga er alles aan doen om Laakkwartier voor de derde klasse te behouden'."

Polak zal donderdag kennismaken met de selectie van de Haagse derdeklasser en volgende week dinsdag voor het eerst de training leiden. Jansen is dolblij dat de trainer van ADO Den Haag instapt: "Met zijn Haagse branie en directheid moet het lukken om het vuurtje aan te wakkeren. Daarnaast kent hij ook het klappen van de zweep in de voetballerij."

"Mooier kunnen wij het niet hebben. Hij moet er voor gaan zorgen dat het vlammetje bij Laakkwartier weer gaat branden", aldus de voorzitter, die ook nog zijn dank wil uitspreken richting ADO: "We mogen de medewerking van ADO Vrouwen, nu nog de huidige werkgever van Sjaak, niet vergeten."

Polak zit zaterdag voor de laatste keer op de bank bij ADO Den Haag. Na vier jaar neemt hij afscheid van de club.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand