ADO stelt vrouwelijke directeur aan: "Solide basis voor de toekomst"

Het logo van ADO Den Haag op het stadion
Het logo van ADO Den Haag op het stadion Foto: © Pro Shots

ADO Den Haag heeft Natascha Van Grinsven-Admiraal aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Va Grinsven-Admiraal komt over van Telstar, waar ze commercieel directeur was. Ze is de tweede vrouwelijke algemeen directeur in het betaalde voetbal, na Laura van Leeuwen bij MVV.

"Met de benoeming van Natascha van Grinsven-Admiraal als onze nieuwe CEO leggen we een solide basis voor de toekomst", reageert Ignacio Beristain, vertegenwoordiger van de aandeelhouder, op de clubwebsite. "Wij zijn ervan overtuigd dat Natascha van Grinsven-Admiraal de hands-on ervaring en mentaliteit heeft die nodig is om de organisatie te leiden. Natascha heeft bij Telstar al bewezen dat je als club iets kunt bereiken als je samenwerkt met iedereen die de club lief heeft en wil zien slagen."

Zelfs is Van Grinsven-Admiraal trots op haar overstap naar ADO: "Het is fantastisch om deze stap te mogen zetten. Ik ben trots op het werk dat ik bij Telstar heb gedaan en kijk ernaar uit om mijn tijd en passie in deze prachtige club te steken. ADO Den Haag is een voetbalclub waar al veel ingrediënten aanwezig zijn voor eredivisievoetbal. Het is een club met een rijke historie, een enorme betrokkenheid van supporters en veel bevlogen stakeholders."

"Tegelijkertijd is ADO Den Haag echter ook een club waar veel gebeurd is en het na jaren van onzekerheid de komende periode belangrijk is een duidelijke visie uit te dragen. Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat we allemaal aan hetzelfde doel werken, een stabiele basis creëren en met ambitie bouwen aan de toekomst. De mensen in deze regio waarderen hard werken en toewijding en ik kijk ernaar uit om de handen uit de mouwen te steken", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand