ADO-middenveldster tekent eerste contract: "Klaar voor de stap"

Het logo van ADO Den Haag in het stadion
Het logo van ADO Den Haag in het stadion Foto: © Orange Pictures

Iris Remmers maakt met ingang van het nieuwe seizoen de overstap van Jong ADO Den Haag naar de hoofdmacht. De 18-jarige middenveldster heeft deze week haar handtekening gezet onder haar eerste contract, dat haar voor twee seizoenen verbindt aan de residentieclub.

Remmers speelt al vier seizoenen in het geelgroen. Tegen SC Heerenveen maakte ze haar officiële debuut in het eerste elftal van ADO Den Haag. "Iris heeft de laatste periode al vaker mogen proeven aan het eerste elftal, wat onlangs heeft geresulteerd in een officieel debuut", zegt Annabel Toorenburg, technisch manager, op de website van de club.

"Iris is een zeer talentvolle speelster die onze gehele jeugdopleiding heeft doorlopen en zich binnen die opleiding in sneltreinvaart heeft ontwikkeld", deelt Toorenburg een compliment uit. "Ze is klaar voor de volgende stap. We kijken ernaar uit om Iris zich verder te zien ontwikkelen onder leiding van Stephan Vos en feliciteren haar met het ondertekenen van haar eerste contract bij ADO Den Haag."

Remmers is zelf dolblij met haar eerste verbintenis: "Het voelt super goed om mijn eerste contract te mogen ondertekenen. Ik ben dan ook heel blij dat het eindelijk zo ver is en ik kijk ernaar uit om volgend jaar mijn wedstrijden in dit mooie stadion te mogen spelen."

Lees meer:
0 reacties