ADO langer door met sterkhouder: "Kunnen zij nog veel van leren"

Chloé Vande Velde (ADO Den Haag) aan de bal in het duel met Ajax
Chloé Vande Velde (ADO Den Haag) aan de bal in het duel met Ajax Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag kan ook komend seizoen beschikken over Chloé Vande Velde. De 26-jarige middenveldster heeft haar aflopende contract met één seizoen verlengd. Daarmee is de selectie van ADO voor komend seizoen compleet.

Vande Velde kwam vorige zomer over van KAA Gent en groeide sindsdien uit tot vaste waarde op het middenveld van de club uit Den Haag. "Chloé heeft het afgelopen seizoen een behoorlijk aantal minuten gemaakt, hierdoor heeft ze bewezen op het middenveld een belangrijke kracht te zijn voor ADO Den Haag", geeft technisch manager, Annabel Toorenburg, aan op de clubwebsite.

"Daarnaast is ze een zeer vaardige speelster met veel ervaring op het hoogste niveau, zowel binnen als buiten het veld. Hier kunnen onze jongere speelsters nog veel van leren", aldus Toorenburg. De Belgische Van de Velde voelt zich thuis bij ADO Den Haag: "Met trots verleng ik mijn contract bij deze warme club. Ik kijk ernaar uit een belangrijke rol te spelen voor het team en mooie resultaten te halen dit jaar."

Lees meer:
0 reacties