ADO langer door met ervaren kracht: "Voelt inmiddels als thuis"

Pleun Raaijmakers (ADO Den Haag) in duel met FC Twente
Pleun Raaijmakers (ADO Den Haag) in duel met FC Twente Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag en Pleun Raaijmakers gaan langer met elkaar door. De middenveldster, die ook in de verdediging uit de voeten kan, heeft haar contract met één jaar verlengd.

De 26-jarige Raaijmakers gaat zodoende voor haar vijfde seizoen in het geelgroen. "Pleun is één van de ervaren speelsters in het team, waar de jongere speelsters zich goed aan kunnen optrekken in het veld", reageert Annabel Toorenburg, technisch manager bij ADO, op de clubwebsite.

"Daarnaast is Pleun, met haar opgewekte en vrolijke karakter, ook buiten het veld heel fijn en bovenal geschikt om in je selectie te hebben. We zijn enorm blij dat ze nog een jaar heeft verlengd", geeft Toorenburg aan. Ook Raaijmakers zelf is uiteraard bij met haar nieuwe contract. "Ik ga nu mijn vijfde seizoen in bij deze mooi club en daar heb ik erg veel zin in. Het voelt inmiddels na al die jaren echt als thuis."

"Daarnaast ben ik blij met het vertrouwen van het bestuur en de staf en hoop ik volgend seizoen weer hele mooie resultaten neer te zetten samen met het team. Zoals ieder jaar kunnen wij het de grote ploegen erg lastig maken en dat is weer een mooi streven. Ik kan niet wachten om te beginnen, maar eerst genieten van een welverdiende vakantie", aldus Raaijmakers.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand