ADO komt met belangrijke info voor treffen met SC Heerenveen

Manon van Raay (ADO Den Haag) in actie tegen SC Heerenveen
Manon van Raay (ADO Den Haag) in actie tegen SC Heerenveen Foto: © Orange Pictures

Komende zondag staan ADO Den Haag en SC Heerenveen tegenover elkaar. Het duel stond eigenlijk tijdens het Vrouwenvoetbal WKND op het programma, maar werd toen uitgesteld vanwege een sterfgeval in de staf van de Friese ploeg.

Zondag wordt de wedstrijd dus ingehaald en ADO Den Haag komt alvast met wat belangrijke informatie voor het duel. "Toeschouwers die al in het bezit zijn voor een kaartje voor deze wedstrijd, krijgen op vertoon van het oorspronkelijk ticket toegang tot de wedstrijd. Hiervoor hoeft dus niet opnieuw een kaart te worden aangeschaft", meldt de club.

Online kaarten kopen is niet meer mogelijk, maar mensen die wel graag de wedstrijd willen bijwonen, kunnen zondag vanaf 10:45 uur bij de hoofdingang van het Bingoal Stadion een ticket kopen. "Voor slechts €2,50 zijn kinderen al van de partij. Volwassenen kunnen voor €5,00 euro een kaartje bemachtigen."

"Voor deze wedstrijd is alleen het hoofgebouw en de Eretribune geopend. Alle toeschouwers die in het bezit zijn van een toegangskaart, ongeacht voor welke plek/tribune, kunnen via het hoofdgebouw het stadion betreden en voorafgaand aan de wedstrijd plaatsnemen op de Eretribune", aldus ADO.

De club adviseert supporters om op tijd naar het stadion te komen: "Omdat alleen het hoofdgebouw geopend is tijdens deze wedstrijd en er veel kaarten verkocht zijn, adviseren we de toeschouwers om op tijd naar het stadion te komen. Op deze manier kunnen we lange wachtrijnen bij de hoofdingang minimaliseren."

De aftrap in het Bingoal Stadion is zondag om 12:15 uur.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
28/09
Utrecht W
14:00
Excelsior Rotterdam W
za
28/09
Feyenoord V
14:00
AZ W
za
28/09
SC Heerenveen V
16:30
ADO Den Haag V
zo
29/09
Ajax V
12:15
PEC Zwolle V
zo
29/09
PSV V
12:15
Telstar W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 ADO Den Haag V 0 0 0
2 Ajax V 0 0 0
3 AZ W 0 0 0
4 Excelsior Rotterdam W 0 0 0
5 FC Twente V 0 0 0
6 Feyenoord V 0 0 0
7 Fortuna Sittard W 0 0 0
Bekijk de hele stand