ADO jaagt op periodetitel: "Dat kwam na de winterstop weer terug"

Kayra Nelemans
Kayra Nelemans Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag besluit vrijdagavond het seizoen met een wedstrijd tegen VV Alkmaar. Als de residentieclub weet te winnen, is de derde periodetitel een feit.

"Ik denk dat we in het begin heel erg op zoek waren en niet heel best begonnen aan het seizoen", blikt Kayra Nelemans op de website van ADO Den Haag terug op het seizoen.

Ze vervolgt: "In de loop van het seizoen ging het steeds beter, vooral als het gaat om voor elkaar werken. Haagse bluf, strijd, passie en beleving kwamen na de winterstop weer helemaal terug."

"Daardoor hebben we denk ik veel punten gepakt en kunnen we nu hopelijk de vierde plek behouden en ons plaatsen voor de Eredivisie Cup", geeft Nelemans aan.

De 19-jarige verdedigster verwacht vrijdagavond een leuke wedstrijd: "Wij willen de Eredivisie Cup halen en VV Alkmaar zal er alles aan doen om dat tegen te houden. Wij gaan er alles aan doen om die drie punten te pakken."

"En als we het met elkaar en voor elkaar doen, zullen we goed voetballen en heb ik er alle vertrouwen in dat het goed komt", aldus Nelemans, die zelf een 'ontwikkelseizoen' doormaakte.

"Ik ben me enorm aan het ontwikkelen op de punten die ik wilde verbeteren. Dit gaat steeds beter. Natuurlijk zitten er mindere wedstrijden tussen, maar die neem ik altijd mee om het de volgende wedstrijd weer beter te doen. Ik voel me echt thuis bij deze club en wil me natuurlijk altijd blijven ontwikkelen", besluit ze.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand