ADO heeft trainersstaf jeugdopleiding zo goed als rond: "Blij"

Lisa Guijt
Lisa Guijt Foto: © BSR Agency

ADO Den Haag heeft de trainersstaf van de jeugdopleiding voor komend seizoen zo goed als rond. Bij Jong ADO Den Haag is Lisa Guijt aankomend seizoen de eindverantwoordelijke. De oud ADO Den Haag-speelster had afgelopen seizoen de MO16 onder haar hoede en maakt zodoende een stap in haar trainerscarrière.

Annabel Toorenburg, technisch manager van ADO, is verheugd dat de staf bijna rond is. "Ook bij de vrouwentak zijn we blij dat het grootste gedeelte van de trainersstaf voor aankomend seizoen is ingevuld. Met het doorschuiven van Lisa Guijt laten we wederom zien dat we het niet alleen belangrijk vinden dat speelsters zich blijven ontwikkelen, maar ook onze trainers", zegt ze op de clubwebsite.

"Lisa heeft een de afgelopen seizoenen een enorme groei doorgemaakt en is klaar voor een volgende stap in haar trainerscarrière. We zijn met verschillende kandidaten in een vergevorderd stadium inzake de twee openstaande vacatures en hopen deze op korte termijn af te ronden", aldus Toorenburg.

Wie de assistent wordt van Guijt is nog niet bekend. Bij ADO Den Haag MO17 staat komend seizoen wederom Marten Glotzbach aan het roer. Hij wordt ondersteund door Gert-Jan Dupon. De vacature voor hoofdtrainer van MO16 moet nog worden ingevuld. Victor de Zeeuw wordt assistent van die ploeg.

Lees meer:
0 reacties