ADO Den Haag weet ook Excelsior eenvoudig aan de zegekar te binden

Jaimy Ravensbergen juicht na een doelpunt
Jaimy Ravensbergen juicht na een doelpunt Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag Vrouwen heeft ook de tweede wedstrijd in de Azerio Vrouwen Eredivisie gewonnen. In Rotterdam won de ploeg van Sjaak Polak met 0-6 van Excelsior.

ADO startte met dezelfde basiself die vorige week de competitie zo goed begonnen waren tegen Telstar. Na krap een half uur spelen werd de wedstrijd opengebroken door een eigen doelpunt van Excelsior.

Tien minuten later was het goalgetter Jaimy van Ravensbergen die de 0-2 binnen wist te koppen. Een afstandsschot van Daniëlle Noordermeer zorgde in de blessuretijd van de eerste helft voor de 0-3. Nog was de koek nog niet op in de eerste helft voor ADO. Uit een hoekschop wist Lobke Loonen de ruststand zelfs op 0-4 te brengen.

Na rust viel ook de 0-5 uit een corner. Uit de kluts wist Van Ravensbergen de 0-5 binnen te schieten. Het slotakkoord was voor Nikki IJzerman die de eindstand op 0-6 wist te brengen.