ADO Den Haag voor komend seizoen op zoek naar teammanager voor MO16

ADO Den Haag is op zoek naar een vrouwelijke teammanager voor de MO16. De thuiswedstrijden en trainingen van de MO16 vinden plaats op Sportpark Houtrust, de accommodatie van SVV Scheveningen. De vaste (competitie) wedstrijddag is een zaterdag.

ADO Den Haag zoekt voor dit ambitieuze, talentvolle team een gedreven vrouw die affiniteit heeft met het vrouwenvoetbal en als spin in het web kan fungeren bij alle activiteiten rondom de MO16. De teammanager behoort tot de technische staf en is elke week aanwezig op één van de trainingen (maandag, woensdag of vrijdag van 17.00 to 18.30 uur) en tijdens de wedstrijden.

Taken en verantwoordelijkheden:

Fungeert als vertrouwenspersoon voor de speelsters; Je onderhoudt de contacten met de stafleden van het team; Verantwoordelijk voor de ontvangst van de tegenpartij; Verantwoordelijk voor het invullen van het wedstrijdformulier; Je bent aanwezig in de kleedkamer vooraf, tijdens en na de wedstrijden; Je zorgt voor drinken in de rust, ook voor de tegenpartij; Verantwoordelijk voor de wedstrijd- en trainingskleding van het gehele team; Het maken van de week- en maandplanningen; Draagt bij aan het organiseren van activiteiten naast trainingen en wedstrijden; Je onderhoudt het contact met het kantoor van ADO Vrouwen; Je neemt op wedstrijddagen plaats op de bank als teammanager.

Wat bieden wij:

Een kleine vergoeding; ADO Den Haag-kledingpakket; Seizoenkaart ADO Den Haag Vrouwen. Bij interesse in bovenstaande functie kan contact opgenomen worden met Annabel Toorenburg, technisch manager ADO Den Haag, via: a.toorenburg@adovrouwen.nl.

Lees meer: