ADO Den Haag op zoek naar assistent-trainer voor beloftenteam

ADO Den Haag is voor aankomend seizoen (23-24) opzoek naar een assistent-trainer (m/v) voor het Beloftenteam. De assistent-trainer ondersteunt de hoofdtrainer van het Beloftenelftal van ADO Den Haag op het gebied van het opstellen van (individuele) trainingen, opstellingen en tactiek en sociale en administratieve taken, zodanig dat de prestatieve doelstellingen zoals neergelegd in het technische beleidsplan gerealiseerd kunnen worden.

Taken en verantwoordelijkheden:

Medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingsprogramma’s; Advisering inzake selectie basiselftal en opstelling per wedstrijd; Advisering inzake tactiek en strategie; Verzorging individuele trainingen aan speelsters met specifieke verbeterpunten; Verzorging specifieke trainingen gebaseerd op team-, linie- en individuele taken; Mede zorgdragen voor een juiste mentale instelling bij speelsters; Medewerking verlenen aan maatschappelijke projecten; Medewerking verlenen aan commerciële (sponsor)afspraken; Bewaking representatie speelsters.

Wat ADO Den Haag biedt:

Een uitdagende functie binnen de dynamische wereld van een professionele voetbalorganisatie. Als assistent-trainer van het Beloftenelftal van ADO Den Haag krijg je een passende vergoeding.

Wat ADO Den Haag vraagt:

Je hebt een grote affiniteit met het vrouwenvoetbal Minimaal in het bezit van diploma UFEA C Je beheerst de Nederlandse taal

Arbeidstijden en locatie:

Arbeidstijden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag trainen van 15.30 tot 17.00 uur (in overleg) Zaterdagen aanwezig bij zowel thuis- als uitwedstrijden Locatie: De trainingen en thuiswedstrijden worden afgewerkt op Sportpark Houtrust, accommodatie SVV Scheveningen. Bij interesse in bovenstaande functie kan contact opgenomen worden met Annabel Toorenburg, technisch manager ADO Den Haag , via: a.toorenburg@adovrouwen.nl.

Lees meer: