ADO Den Haag komt met contractnieuws: "Heeft haar waarde laten zien"

Het logo van ADO Den Haag in het stadion
Het logo van ADO Den Haag in het stadion Foto: © Orange Pictures

Bianca Koppers is ook de komende twee jaar de coach van het beloftenelftal van ADO Den Haag. De 44-jarige Haagse heeft haar contract bij de residentieclub verlengd en ligt nu tot medio 2025 vast.

Onder leiding van Koppers eindigden de beloften van ADO dit seizoen als derde. "Uiteraard ben ik de club, waaronder het bestuur en technisch management, enorm dankbaar voor het vertrouwen. Ik ben blij dat ik de gelegenheid krijg om nog twee seizoenen met deze talenten te mogen werken en samen met mijn staf de dromen van deze meiden te laten uitkomen", reageert de coach op de clubwebsite.

"Verder kijk ik ernaar uit om samen met mijn collega-trainers van de jeugdopleiding van ADO Den Haag voor iedere speelster individueel een plan neer te zetten, om het uiteindelijke doel, zoveel mogelijk speelsters afleveren aan het eerste elftal, te kunnen behalen", aldus Koppers.

Annabel Toorenburg, technisch manager van ADO, is blij dat Koppers aanblijft. "Bianca heeft een geweldig eerste seizoen achter de rug, met een mooie derde plek als resultaat. Het kenmerkt Bianca hoe enorm betrokken zij is bij de ontwikkeling van de jeugd, daarnaast heeft zij haar waarde laten zien door meerdere speelsters af te leveren aan de hoofdmacht. We kijken ernaar uit om deze fijne samenwerking de komende seizoenen te continueren."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand