ADO Den Haag door met verdedigster: "Beschikt over het ADO-DNA"

Kayra Nelemans
Kayra Nelemans Foto: © BSR Agency

ADO Den Haag kan ook komend seizoen beschikken over Kayra Nelemans. De 22-jarige verdedigster heeft haar aflopende contract met één seizoen verlengd.

Daarmee gaat Nelemans voor haar achtste seizoen bij de residentieclub. "Ik ben dankbaar en trots dat ik weer een jaar in het geelgroene shirt mag spelen. Ik hoop aankomend seizoen belangrijker te zijn voor het team op die manier mijn bijdrage te kunnen leveren", reageert de verdedigster op de clubwebsite.

"Daarnaast kijk ik uit naar een nieuw jaar, waarin we hopelijk opnieuw mooie momenten met de fans mogen beleven", aldus Nelemans. In 2017 kwam ze als jeugdspeelster naar ADO Den Haag. Binnen twee seizoenen veroverde ze een plek in de hoofdmacht. "In 2016 viel Nelemans op tijdens onze selectiedagen", weet technisch manager Annabel Toorenburg nog.

"We hadden al snel door dat Kayra een speelster is die over het echte ADO-DNA beschikt. Een kleine, snelle verdedigster die niet bang is om een sliding in te zetten en een stevig duel te spelen. We zijn daarom trots dat we deze Vlaardingse voor het achtste seizoen aan onze familieclub hebben weten te binden", zegt Toorenburg.

Lees meer:
0 reacties