Acht De Graafschap-talenten stromen door: "Ontwikkelingen meegemaakt"

Het logo van De Graafschap op een vlag
Het logo van De Graafschap op een vlag Foto: © Pro Shots

De Graafschap heeft wederom acht talenten van de jeugdopleiding van De Graafschap/MVVA overgeheveld naar de hoofdmacht. De acht speelsters gaan met De Superboeren de Eerste Divisie in.

Het gaat om Sterre Visser, Britt Reisner, Tess Alkema, Annemijn Hakkers, Linde Geltink, Rafa Rothman, Isa Hubers en Jinke Wagenmans. Eerder werden ook al Noni-Rose Joseph, Inge Bolder, Maud Reijenga, Kee Hubert, Lijne Klees, Ella Kers, Zoey Verheij en Milou Zeijseink vastgelegd. 

"De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan onze jeugdopleiding. We hebben een kwalitatief goed programma voor meiden van de MO12 tot en met MO17 opgezet", zegt Anouk ter Bille, technisch manager.

"Volgend seizoen stromen de eerste meiden door naar De Graafschap. Een aantal van deze meiden zitten echt al vanaf het begin in onze opleiding en hebben alle ontwikkelingen meegemaakt. Deze speelsters hebben zich de afgelopen jaren goed ontwikkeld en wij zijn er trots op dat we met, een groot deel, zelfopgeleide speelsters de Eerste Divisie ingaan", aldus Ter Bille.

Lees meer:
0 reacties