Leo Benneker over FC Berghuizen – Telstar

maandag 17 december 2012

De trainer van FC Berghuizen, Leo Benneker had persoonlijk liever Ajax uit de koker zien rollen, maar is ook erg blij met de komst van Telstar naar Oldenzaal.

Verrassend was mijn eerste reactie, een leuke club waar heel veel publiek op af gaat komen. Ze hebben een aantal internationals in de ploeg, maar wij zullen er vol voor gaan. De vraag of wij kansen hebben tegen Telstar is niet relevant, zie het als leermomenten, een hele ervaring voor mijn elftal. We gaan een plan opstellen om voor een volle bak tegen hun te gaan spelen, dat is belangrijker om over onze eigen competitie maar te zwijgen.

FC Berghuizen is nog te wisselvallig, dat zie je terug in de competitie. Voor de KNVB beker winnen we van ATC’65, maar kijkend naar de stand bij ons in de hoofdklasse zullen we nog vol aan de bak moeten. De competitie gaat voor, dat is belangrijker dan de grote wedstrijd tegen Telstar. De meiden hebben nu rust, daarna gaan we er alles aan doen om niet in de gevarenzone te komen want daar horen wij ook niet thuis, kijk alleen maar eens naar het doelsaldo.

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLinkedInPinterestEmailPrint

Eredivisie Vrouwen Stand

Stand per 2 december 2016

Team GS PT
1 Ajax 11 31
2 FC Twente 11 26
3 ADO DH 11 22
4 PSV 11 16
5 Telstar 11 12
6 Heerenveen 11 11
7 Achilles’29 11 6
8 PEC Zwolle 11 2

Polls

Wie wint zondag de topper in de hoofdklasse?

Bekijk resultaat

Laden ... Laden ...

Advertentie

poster frans

Wedstrijdposter(s)

poster-koljaposter-somerenposter-alc

FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLinkedInPinterestEmailPrint
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppLinkedInPinterestEmailPrint