Leo Benneker over FC Berghuizen – Telstar

maandag 17 december 2012
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someoneShare on LinkedIn0Print this page

De trainer van FC Berghuizen, Leo Benneker had persoonlijk liever Ajax uit de koker zien rollen, maar is ook erg blij met de komst van Telstar naar Oldenzaal.

Verrassend was mijn eerste reactie, een leuke club waar heel veel publiek op af gaat komen. Ze hebben een aantal internationals in de ploeg, maar wij zullen er vol voor gaan. De vraag of wij kansen hebben tegen Telstar is niet relevant, zie het als leermomenten, een hele ervaring voor mijn elftal. We gaan een plan opstellen om voor een volle bak tegen hun te gaan spelen, dat is belangrijker om over onze eigen competitie maar te zwijgen.

FC Berghuizen is nog te wisselvallig, dat zie je terug in de competitie. Voor de KNVB beker winnen we van ATC’65, maar kijkend naar de stand bij ons in de hoofdklasse zullen we nog vol aan de bak moeten. De competitie gaat voor, dat is belangrijker dan de grote wedstrijd tegen Telstar. De meiden hebben nu rust, daarna gaan we er alles aan doen om niet in de gevarenzone te komen want daar horen wij ook niet thuis, kijk alleen maar eens naar het doelsaldo.

WWC 2015 Canada

Lees hier alles over het WK Canada!

Polls

Op de 4e plaats BL zal eindigen:

Bekijk resultaat

Loading ... Loading ...
Share on Facebook10Share on Google+0Tweet about this on Twitter2Email this to someoneShare on LinkedIn0Print this page

poster berkel-adoposter vvij-deltaposter rkdeo-fwposter stedoco-smerdiekposter rhoon1

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Email this to someoneShare on LinkedIn0Print this page